Professionele partytent kopen? - Flextent Ga naar hoofdinhoud
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Professionele partytent

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Op zoek naar een grote partytent, maar wel met een professionele uitstraling? Ga voor de professionele partytent van Flextent!

Al jarenlang voorziet Flextent klanten van grote partytenten met een exclusieve look. De toepassingen zijn zeer uiteenlopend. Zo kun je de professionele partytent gebruiken als evenementen tent, terrasoverkapping horeca, bruiloft tent of feesttent.

Professionele partytent

Professionele partytent voor tentverhuur bedrijven

Al ruim 15 jaar leveren wij, als familiebedrijf, onze professionele partytenten aan vele tentverhuur bedrijven. Logisch, want met het toenemende aantal leveranciers op de markt zijn onze certificeringen zeker een meerwaarde.

Flextent levert alleen originele stretchtenten die voldoen aan NEN EN 13782. Dit betekent dat onze verhuurpartner altijd verzekerd is van optimale veiligheid en de allerhoogste kwaliteit. Dit alles natuurlijk voor een verrassend scherpste prijs, zodat u als tentverhuurbedrijf een hoge return on investment genereerd.

Onze tenten zijn eenvoudig te vervoeren en op te bouwen met weinig mankracht. Dankzij het 4-laagste tentdoek heeft de constructie minder palen nodig en kan de tent op iedere locatie worden opgebouwd. Ook waar dit onmogelijk is met een “normale” tent.

Partytent professioneel van Flextent

Waarom je een professionele partytent bij Flextent zou kopen? Heel simpel! Flextent biedt de beste kwaliteit en service.

Zo hoef je je nooit meer druk te maken om de weersomstandigheden. De allweather F4L partytent professioneel van Flextent is namelijk 100% waterdicht. Daarnaast zijn alle partytenten professioneel ook winddicht tot windkracht 9. Dit is mogelijk dankzij ons 4-laagse doek. Wij bieden standaard twee jaar fabrieksgarantie op de naden van dit doek.

Ook is onze tent voorzien van alle veiligheidscertificaten. Zeker in Duitsland gelden er zeer strenge eisen. Dit maakt dat wij de enige leverancier in Europa zijn, die in het bezit is van de TÜV-certificering tot 945m2.

Bovendien staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Elk van onze professionele partytenten is UV-beschermd en antischimmel behandeld. Daarbij beschikken we over brandcertificaten door heel Europa.

Partytent groot of klein

De professionele partytenten van Flextent zijn er in allerlei soorten en maten. Van small (10m x 7,5m) tot extra large (15m x 21m). Ook een modulaire tentdoek overkapping is mogelijk. Dankzij het unieke gootsysteem is het mogelijk om grote partytenten van verschillende afmetingen aan elkaar te koppelen.

Zit de afmeting die jij zoekt niet tussen ons aanbod? Geen probleem! Ga dan voor een custom stretchtent. Deze professionele partytent wordt dan speciaal voor jou op maat gemaakt.

Extra’s voor de professionele partytent

Kleur

De professionele partytenten van Flextent zijn leverbaar in diverse kleuren. Het hoogwaardige 4 laagste tentdoek van de grote partytent is verkrijgbaar in platina/zilvergrijs, chino/zand, taupe, zwart, rood, wit, blauw en groen.

Toch liever een andere kleur? Op aanvraag hebben wij ook nog andere kleuren beschikbaar.

Branding

Onze professionele partytent geeft iedere locatie een exclusieve uitstraling. Combineer dit met jouw eigen branding en boost de naamsbekendheid van je bedrijf. Het 4 laagste doek kunnen we aan de binnen én buitenkant bedrukken met jouw merknaam of logo.

Daarnaast is het mogelijk om de kleur van het tentdoek aan te passen naar de kleur van jouw huisstijl. Bovendien kun je het logo meerdere keren terug laten komen op het doek of juist het volledige oppervlak met het logo bedrukken.

Zijwanden

Creëer je graag wat meer beschutting? Kies dan voor een stretchtent met transparante zijwanden. Extra voordeel is dat de grote partytent hier ook direct meer warmte mee vasthoudt. Ideaal voor de koudere seizoenen!

Semipermanent

Vaak krijgen wij de vraag of een semipermanente plaatsing mogelijk is. Veelal heeft een school of sportvereniging een volle agenda betreft activiteiten. De professionele partytent steeds op en af bouwen is dan een tijdrovende klus.

Gelukkig bieden wij een mogelijkheid tot semipermanente plaatsing van de professionele partytent. Dit scheelt veel tijd en moeite. De grote partytent kan het hele seizoen blijven staan, zelfs als het hard waait of regent.

Professionele partytent
Professionele partytent
Professionele partytent
Professionele partytent

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top