Professionele festival tent kopen? - Flextent Ga naar hoofdinhoud
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Festival tent

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Festival tent kopen? De “stretchtent festival” van FLEXTENT® is een prachtige aanvulling op uw festival of evenement.

FLEXTENT® ontneemt u alle zorgen. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij onze klanten met onze festivaltenten.

evenementen tent 1

Stretchtent festival – de voordelen

Tegenwoordig zijn de festivaltenten niet meer weg te denken als tentdoek overkapping. We zien meer dan eens een overdekte dansvloer, bar, DJ booth of VIP-ruimte.

Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent voorziet in een moderne overdekte ruimte. Deze brengt een sfeerbeleving die een normale partytent onmogelijk kan evenaren.

De open zijkant(en) van onze festival tent zorgen voor het vrije buitengevoel. Tegelijkertijd genieten bezoekers warm en droog van het festival of event. Daarnaast zijn onze festivaltenten helemaal volgens de laatste trends én veiligheidseisen.

FLEXTENT®  – De beste festivaltent

Het prikkelen van de zintuigen vormt het ultieme succes achter een festival. Het kunnen horen, zien, voelen, ruiken en proeven is enorm belangrijk. Het nodigt de bezoeker uit om uit het normale leven te stappen. U neemt ze als het ware mee op reis in de wereld van uw festival.

In de evenementenbranche speelt de aankleding een steeds grotere rol. Met zijn sfeervolle uitstraling draagt onze stretchtent bij aan het succes van uw festival of event. Voor de finishing touch kleedt u de tent aan met verlichting, lounge banken of stages.

Niet alleen voor de aankleding staat de festivaltent van FLEXTENT® op nummer één. In onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent hoeven festivalgangers zich geen zorgen te maken over het weer.

Iedere festival tent UV beschermd & antischimmel behandeld. Daarnaast heeft u een exclusieve, waterdichte en windbestendige ruimte. De stretchtent is namelijk 100% waterdicht. Daarnaast is deze ook 100% windbestendig tot windkracht 9.

Zo wanen bezoekers van de feesttent zich helemaal in de wereld van het festivalthema. Ook als het weer niet meezit.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze festivaltenten hebben brandcertificaten door heel Europa.

Daarnaast ontvangt u bij aankoop van iedere festival tent fabrieksgarantie van 2 jaar op de naden.

Festivaltenten in alle soorten en maten

Een ongeëvenaarde sfeervolle beleving toevoegen aan het festivalterrein? Met onze festival tent zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onze festivaltenten zijn te customizen naar ieders wens. Zo kun je variëren in de vorm van de tent. Ook de tentgrootte is zelf te bevalen, evenals de kleur van de festivaltenten.

Daarnaast kun je door zijwanden toe te voegen uw bezoekers optimaal beschermen tegen weersomstandigheden. Dit alles zonder verlies van de open sfeer. Eventueel kun je de festival tent zelfs personaliseren door deze te laten bedrukken.

Festival tent huren of kopen?

Festival tent kopen? Neem contact met ons op of bel naar 0252 – 377703. We bespreken de mogelijkheden en helpen u de perfecte festivaltent uit te kiezen.

Liever een festivaltent huren? Wij verhuren zelf niet, maar kunnen u gemakkelijk in contact brengen met een van onze klanten.

stretchtent festival tent 8
stretchtent festival tent 7
stretchtent festival tent 6
stretchtent festival tent 5
evenementen tent 2
stretchtent festival tent 3
stretchtent festival tent 3
evenementen tent 3

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar.

Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat.

Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top