Bruiloft tent kopen? - Bekijk de mogelijkheden van Flextent! Ga naar hoofdinhoud

Bruiloft tent

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

bruiloft tent 1

Hebben jullie trouwplannen en zouden jullie graag in een tent trouwen? Met de bruiloft tent van FLEXTENT® is een droomlocatie misschien wel dichterbij dan u denkt!

Onze bruiloft tent creëert de sfeer van een sprookjeshuwelijk, waar u deze ook neerzet. Zo geniet u met al uw geliefden van een uitgebreid diner in de buitenlucht. Misschien wel aan lange tafels in uw eigen tuin. Of u staat tot in de late uurtjes op de overdekte dansvloer!

Stretchtent bruiloft

Onze stretchtent is zeer populair op bruiloften. Een stretchtent als tentdoek overkapping geeft namelijk dat heerlijke vrije buitengevoel en biedt tegelijkertijd veel beschutting. Dankzij het moderne design en de uitstraling is de “tent bruiloft” van FLEXTENT® ook een echte blikvanger.

Trouwen in een tent met de trouwtent van Flextent!

Trouwen in een tent? Kies dan voor de trouwtent van Flextent! Geschikt voor (bijna) ieder weertype en aan te passen naar iedere stijl!

Buiten trouwen tent: de trouwtent van Flextent is geschikt voor ieder seizoen

Beloven de weersvoorspellingen geen hoge temperaturen? Dan is de bruiloft tent van FLEXTENT® een uitkomst. De trouwtent is namelijk eenvoudig af te sluiten met dichte zijwanden. Dat maakt de bruiloft-tent ook een groot succes voor bruiloften in het voor- en najaar.

Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is 100% windbestendig en 100% waterdicht.  Zelfs wanneer het tentdoek maximaal wordt uitgerekt om het in de gewenste vorm te brengen.

Veiligheid trouwen tent

Op zo’n belangrijke dag wilt u zich natuurlijk geen zorgen hoeven te maken. Niet over het weer, maar ook niet over uw veiligheid en die van uw gasten. Met onze stretchtent bruiloft kunt u zorgeloos genieten van de grote dag.

Het 4-laags tentdoek is namelijk gemaakt van brandwerend materiaal en voorzien van de strengste brandveiligheidscertificaten. Andere fabrikanten werken slechts met 1, 2 of 3 lagen.

Stretchtent bruiloft: aan te passen aan iedere stijl

De bruiloft-tent van FLEXTENT® is helemaal af te stemmen op uw eigen stijl en voorkeuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Duizend-en-een-nacht-thema, met sfeervolle verlichting en fakkels? Of een moderne look met neonverlichting en hippe loungebanken? De bruiloft tent van FLEXTENT® speelt moeiteloos in op iedere stijl.

U plaatst deze bruiloft tent op de meest uiteenlopende manieren, op welke locatie u maar wil. De grote rekbaarheid van de stretchstof zorgt voor een stabiele constructie. Hierdoor heeft de stretchtent bruiloft minder palen en touwen nodig.

Er ontstaat meer effectieve open ruimte: ideaal voor een bruiloft op uw droomlocatie. Of dat nu het strand, het bos of uw achtertuin is.

Onze flexibele tenten zijn niet alleen enorm praktisch en ontzettend veilig. Ze zijn ook een lust voor het oog.

Livemuziek? De akoestiek onder het 4-laags tentdoek is fantastisch. Alles bij elkaar is een stretchtent van FLEXTENT® de ideale oplossing voor een bruiloft op locatie.

stretchtent bruiloft 4
stretchtent bruiloft 3
stretchtent bruiloft 2
stretchtent bruiloft 1
bruiloft tent 5
bruiloft tent 4
bruiloft tent 3
bruiloft tent 2

Bruiloft tent op maat

Met de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent bieden we voor iedere bruiloft een oplossing op maat. Onze bruiloft tent is namelijk verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dit maakt de stretchtent bruiloft geschikt voor iedere bruiloft, groot of klein. Het unieke gootsysteem maakt het zelfs mogelijk om meerdere tenten 100% waterdicht aan elkaar te koppelen.

Afmetingen bruiloft tent
Beschikbare kleuren bruiloft tent
  • Platina / Zilvergrijs
  • Chino / Zand
  • Taupe
  • Zwart
  • Rood
  • Wit
  • Blauw
  • Ook andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Tent kopen of tent huren bruiloft

Wilt u graag trouwen in een bruiloft tent van de FLEXTENT® ? Neem dan contact met ons op of bel naar 0252 – 377703. We bespreken de mogelijkheden en helpen u de perfecte bruiloft tent uit te kiezen.

Liever een bruiloft tent huren? Wij brengen u graag in contact met onze klanten van de tenten verhuur bruiloft.

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat.

Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top