skip to Main Content

Stretchtent voor bruiloften

Rekbaar naar iedere sfeer

Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent

Dynamische bruiloft met een strechtent

Huwelijk op de planning? Soms is de locatie waarnaar u op zoek bent echter dichterbij dan u denkt! Maak kennis met onze bruiloft tent.

Stelt u zich eens voor.. In eigen tuin een uitgebreid diner aan lange tafels met al uw dierbaren en tot in de late uurtjes dansen op de dansvloer.

Onze FLEXTENT® is de extra dimensie tot de creatie van uw sprookjeshuwelijk. De moderne overkapping is anno nu zeer populair voor deze gelegenheid, een echte blikvanger door zijn exclusieve uitstraling. De FLEXTENT® bruiloft tent geeft het vrije buitengevoel en is vervolgens eenvoudig afsluitbaar met zijkanten. Zo is de FLEXTENT® ook inzetbaar met minder warm weer en een groot succes voor bruiloften in het voor- en najaar. Indien gewenst kunt u de FLEXTENT® inrichten naar eigen stijl, een duizend-en-een-nacht idee met sfeervolle verlichting en fakkels of juist een moderne look met neonverlichting en hippe loungebanken. Met de bruiloft tent van FLEXTENT® is niets onmogelijk!

Stretchtent-trouwfeest
Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent - Stijlvol
Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent - Landgoed
Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent - Musik
Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent - Landgoed
Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent - Huis Ter Duin
Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent - Bruidspaar
Flexzelt - Flextent - Bruiloft tent - Landgoed

Een dynamische bruiloft vraagt om een FLEXTENT® bruiloft tent

Je trouwdag, één van de belangrijkste dagen uit je leven. Daarvoor kies je niet zomaar een locatie uit. Nee, dan wil je een locatie die bij jou past. Of dat nu het strand, het bos of je eigen achtertuin is; met de bruiloft tent van FLEXTENT® wordt het gegarandeerd een succes. Waarom? Omdat onze bruiloft tenten gemaakt zijn van brandwerende stof. Hierdoor beschikken wij over diverse veiligheidscertificaten. Daarnaast is ons 4-laags RHI MK4 flexibele tentdoek windbestendigduurzaamveilig en 100% waterdicht, ook wanneer het optimaal wordt uitgerekt om de gewenste vorm te bereiken. Die rekbaarheid zorgt er bovendien voor dat de bruiloft tent op de meest uiteenlopende manieren kan worden geplaatst, op iedere gewenste locatie. Het plaatsen van extra palen om het doek te ondersteunen, is vanwege de sterke kwaliteit niet nodig. Dit creëert een mooiere open ruimte, ideaal om uw bruiloft op uw locatie te vieren!

 

Een bruiloft tent voor ieder budget

Onze bruiloft tenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dus geschikt voor iedere bruiloft, groot of klein. Door ons unieke gootsysteem, kunnen meerdere tenten aan elkaar worden bevestigd zonder dat dit ten kosten gaat van de 100% waterdicht garantie. Wordt het een bruiloft voor 20 personen of voor 500? Geen probleem. Wij bieden een oplossing op maat met onze flexibele bruiloft tent.

Beschikbare standaard afmetingen (direct leverbaar)
 •   5   x 7,5 meter
 • 10   x 7,5 meter
 • 10,5 x 10 meter
 • 10,5 x 15 meter
 • 15    x 20 meter
 • 20    x 30 meter
Alle maten zijn verkrijgbaar in de kleuren
 • Platina / Zilvergrijs
 • Chino / Zand
 • Taupe
 • Zwart
 • Rood
 • Wit
 • Blauw
 • Ook andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Een exclusieve bruiloft tent van FLEXTENT®

Onze flexibele tenten zijn niet alleen enorm praktisch, ze zijn ook een lust voor het oog en de akoestiek in een tent klinkt fantastisch. De perfecte oplossing voor een bruiloft op locatie. Bent u net zo enthousiast over de FLEXTENT® bruiloft tent als wij? Neem vrijblijvend contact met ons op. Alle verhuur aanvragen, sturen wij door naar onze partner. Wilt u een bruiloft tent kopen? Dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Back To Top