Terrasoverkapping horeca - Flextent Ga naar hoofdinhoud

Terras overkapping horeca

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

terrasoverkapping horeca 1

Waarom een horeca overkapping?

Als horecaondernemer weet u er alles van: het weer bepaalt of het terras open kan.

Met de unieke horeca terrasoverkapping van FLEXTENT® allweather F4L hoeft u niet meer krampachtig de weervoorspellingen in de gaten te houden. Met deze horeca tent vergroot u eenvoudig en op exclusieve wijze de binnenruimte en dus uw capaciteit, ook bij minder goed weer.

Horeca terrasoverkapping – weerbestendig én stijlvol

Zelfs tot windkracht 9 met flinke regen zitten uw gasten beschut en droog onder de sterke 4-laagse horeca overkapping van de FLEXTENT® allweather F4L. Bovendien heeft de stretchtent een stijlvol design, desgewenst af te stemmen op uw huisstijl en voorkeuren in alle maten en kleuren.

Met een horeca terrasoverkapping doek benut u de ruimte van uw horecagelegenheid optimaal!

Een horeca tent voor feesten en partijen

Onze horeca terrasoverkapping leent zich eveneens uitstekend voor evenementen. Bijvoorbeeld wanneer er een bruiloft of strandfeest gevierd wordt.

Waar het evenement ook plaatsvindt, de horecatent van Flextent is zeer snel opgebouwd en staat altijd stevig. Het hoogwaardige 4-laags tentdoek van de horeca terrasoverkapping zorgt ervoor dat regen, kou of wind het feest niet bederven.

Meteen meer naamsbekendheid genereren tijdens het evenement? Laat het tentdoek bedrukken met uw bedrijfslogo.

Terrasoverkapping horeca prijzen

Met de FLEXTENT® allweather F4L horeca overkapping vergroot u niet alleen uw capaciteit, maar verandert u ook snel de indeling van uw terras. U creëert eenvoudig steeds nieuwe ruimtes, afgestemd op de groepsgroottes van reserveringen. Dat maakt de stretchtent de ideale terrasoverkapping voor restaurants, hotels en andere horecagelegenheden!

Wilt u meer weten over de prijzen van onze “terrasoverkapping horeca”? Neem contact met ons op  of bel naar 0252- 377703.

terrasoverkapping horeca 4
terrasoverkapping horeca 4
terrasoverkapping horeca 3
terrasoverkapping horeca 2

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top
error: Content is protected!