Semi-permanente Tentdoek overkapping - Flextent kopen Ga naar hoofdinhoud

Tentdoek terrasoverkapping

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Terras-Tentdoek-Overkapping-Horeca-Restaurant

Tentdoek als overkapping

Uw binnenruimte vergroten? De FLEXTENT® allweather F4L stretchtent als tentdoekoverkapping is de ideale oplossing. Hiermee verbindt u eenvoudig uw tuin of terras met het pand door de tent te bevestigen aan de gevel. Ook bij een evenementenlocatie of horecagelegenheid zie je steeds vaker een semipermanente tentoverkapping. Onze exclusieve flextenten zijn eenvoudig op en af te bouwen en bestand tegen bijna alle weersomstandigheden, zelfs tot windkracht 9.

Flexibele tentoverkapping

FLEXTENT® ontleent zijn naam aan de bijna oneindige flexibiliteit van ons bijzonder sterke 4-laags tentdoek. (Een groot verschil met de tentdoeken van andere fabrikanten, die slechts 1, 2 of 3 lagen hebben.) Zelfs tijdens een evenement is de vorm van de tent eenvoudig en snel aan te passen met behoud van de exclusieve uitstraling. En omdat we de stretchtenten ook op maat maken, bent u altijd verzekerd van een oplossing die aansluit op uw wensen.

Tentdoek als terrasoverkapping

Door vaste ankerpunten te plaatsen op een eventlocatie of bij een horecagelegenheid installeert u de stretchtent zeer snel en zonder dat het veel moeite kost. Zelfs als het regent of waait, is de tent probleemloos op te bouwen of af te breken. Ideaal voor horecaondernemers, want uw eigen personeel kan de terrasoverkapping snel opbouwen.

Tentdoek opbergen

Even geen tentoverkapping nodig? Dan bergt u het tentdoek en de toebehoren eenvoudig op in een op maat gemaakt tenthoes. Daarmee neemt de tentdoekoverkapping weinig opslagruimte in beslag.

Terras-Tentdoek-Overkapping-Restaurant-Horeca

Tentoverkapping: de voordelen op een rij

  • snelle en eenvoudige opbouw door eigen personeel
  • niet meer afhankelijk van weersomstandigheden
  • 100% regenbestendig en 100% windbestendig
  • geen extra huurkosten
  • exclusieve uitstraling
  • duurzaam en kwalitatief materiaal
  • lokaal geproduceerd, korte levertijd

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top
error: Content is protected!