Smiley face

OVER ONS

Rekbaar naar iedere sfeer

WIE ZIJN WIJ?

Ons familiebedrijf Oostdam FLEXTENT® B.V.  heeft de exclusieve verkooprechten in de Benelux, Duitsland & Oostenrijk. Wij staan voor een persoonlijke en eerlijke benadering van onze klanten en vertellen u het echte verhaal v.w.b. de aankoop van een stretchtent.

Na de introductie van de RHI MK4 flextent is in 2012 de verkoop en promotie geheel overgegaan naar Oostdam FLEXTENT® International - George Oostdam. Het heeft ons veel inspanning gekost om alle certificaten, tentboeken met betrekking tot de veiligheideisen die er zijn rondom de tenten te realiseren. Wij zijn zeer trots dat wij als familiebedrijf als 1e in de Europese markt de Duitse TÜV Certificering hebben ontvangen, en waarmee wij tot nu toe nog steeds de enige zijn in Europa.

Onze Duitse certificering is op dit moment geldig voor RHI All Weather MK 4 FLEXTENTEN® tot 300 m2 !!!

Wij blijven natuurlijk proberen ons verder te verbeteren om aan alle “nieuwe eisen” te blijven voldoen, in een enerverende en snel veranderende markt. De  RHI FLEXTENT®  is een prachtige aanvulling voor de verhuur-branche, horeca, strand, privé- en bedrijfsfeesten. Er is geen festival of event waar de flextent niet een prominente plaats op het festivalterrein inneemt. De laatste 5 jaar zijn er grote innovatieve stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid en veiligheid van het doek. De RHI FLEXTENT®  is KIWA getest onder de zwaarste omstandigheden. Ook hebben wij een toelating op de Duitse evenementenmarkt vanwege ons goedgekeurde TÜV Bouwboek.

STRETCHTENTEN

Oostdam FLEXTENT®  verkoopt de RHI MK4 stretchtenten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. In deze landen is FLEXTENT®  leidend binnen de branche en willen wij door onze service steeds verder te verbeteren en ons nog meer in te zetten voor onze klanten de FLEXTENT®  bij een steeds groter publiek bekend maken.

Vanuit onze showroom aan de Jacoba van Beierenweg in Voorhout verzorgt FLEXTENT®  service, onderhoud en opbouwtrainingen. Wij ontvangen u graag voor een bezoek, de showtent en koffie staan klaar. Graag wel even een afspraak maken.