Nomadentent | FLEXTENT® - Stretchtent kopen Ga naar hoofdinhoud

Nomadentent

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

nomadentent 1

Nomadentent

Op zoek naar een overkapping voor een evenement? Met zijn exclusieve uitstraling en goede prijs-kwaliteitverhouding is de unieke FLEXTENT® allweather F4L stretchtent de ideale nomadentent voor iedere locatie. Een nomadentent wordt ook wel een freeformtent, bedouin tent of stretchtent genoemd. Ze zijn geïnspireerd op de tenten van nomaden in de woestijn.

Flexibele nomadentent

Dankzij het sterke maar zeer flexibele 4-laags tentdoek en de veelzijdige constructie is onze unieke en hoogwaardige nomadentent breed inzetbaar. Bijvoorbeeld als luifel, terrasoverkapping horeca of als feesttent. De FLEXTENT® nomadentent is bovendien leverbaar in meerdere kleuren en afmetingen en aan te passen aan iedere sfeer en locatie.

Nomadentent van FLEXTENT®

De nomadentent herken je direct aan zijn open en flexibele structuur. De constructie is even stabiel als eenvoudig: met touwen en palen wordt het tentdoek strak gespannen. Daardoor is de tent op te bouwen in iedere vorm. En door zijn stijlvolle uitstraling geeft de nomadentent van FLEXTENT® een unieke en exclusieve uitstraling aan iedere gelegenheid. Al onze tenten worden lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland en beschikken als enige over een TÜV-certificering tot 900 m2.

Capaciteit

Onze nomadententen zijn beschikbaar in veel verschillende afmetingen: van 5 bij 6 meter tot 20 bij 30 meter. Zo is er een geschikte tent voor ieder event, of er nu twintig of tweeduizend bezoekers komen.

Nomadentent opbouwen

De tenten van FLEXTENT® worden standaard verankerd met grondpennen van een meter. Als de grond dit niet toelaat, zoals bij asfalt, dan verankeren en zekeren we de tent met betonnen blokken. Hierdoor kan een stretchtent op zo goed als iedere ondergrond worden geplaatst.

Plaatsing tegen gevel

Het 4-laags doek van de nomadentent wordt gespannen door aluminium of houten palen. Hiermee is de tent losstaand te plaatsen, of met ogen aan een muur. Bijvoorbeeld aan de gevel van een pand, om binnen en buiten met elkaar te verbinden.

Weer- en windbestendig

De nomadentent is 100% waterdicht en 100% windbestendig (maar liefst tot windkracht 9). Bij regen, wind of kou kan het wel fijn zijn om wat meer beschutting te creëren. Daarom is het mogelijk om de tent volledig af te sluiten met dichte zijwanden. Bij mooi weer kunnen die natuurlijk ook weer open voor de authentieke sfeer van een nomadentent.

Nomadentent steeds populairder

De nomadentent is niet meer weg te denken van festivalterreinen en evenementenlocaties. Onze FLEXTENT® nomadentent wordt dan ook ingezet op de meest uiteenlopende manieren als evenementen tent, festival tent, bruiloft tent, terrasoverkapping horeca, catering, tuinfeesten en andere gelegenheden in de buitenlucht.

nomadentent 9
nomadentent 8
nomadentent 7
nomadentent 6
nomadentent 5
nomadentent 4
nomadentent 3
nomadentent 2

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top