Reseller worden - Flextent Ga naar hoofdinhoud
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Reseller worden

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

stretchtent blaricum

Voordelen van het worden van een Flextent-dealer

Als Flextent-dealer geniet u van diverse voordelen, waaronder toegang tot hoogwaardige producten met een bewezen marktvraag, ondersteuning van een gevestigd merk met een sterke reputatie, lucratieve winstmarges en de mogelijkheid om uw eigen bedrijf te runnen met flexibele werktijden en vrijheid in uw werk.

Wij ondersteunen u met koop en huur aanvragen uit uw regio om direct van start te gaan!

Trainings- en ondersteuningsprogramma’s voor nieuwe dealers

Als nieuwe Flextent-dealer heeft u toegang tot uitgebreide trainings- en ondersteuningsprogramma’s die u helpen bij het begrijpen van het productassortiment, verkoopstrategieën, klantenservice en marketingtechnieken. Deze programma’s zijn ontworpen om u te ondersteunen bij het opbouwen en laten groeien van uw Flextent-bedrijf.

Marketingmateriaal en hulpmiddelen voor Flextent-dealers

Flextent-dealers hebben toegang tot een scala aan marketingmateriaal en -hulpmiddelen, waaronder brochures, flyers, digitale advertenties, sociale media-inhoud en website-assets. Deze materialen zijn ontworpen om u te helpen bij het promoten van Flextent-producten en het aantrekken van potentiële klanten.

Potentiële markten en doelgroepen voor Flextent-dealers

Als Flextent-dealer heeft u toegang tot diverse potentiële markten en doelgroepen, waaronder evenementenplanners, verhuurbedrijven, bruiloftsorganisatoren, festivalorganisatoren, horecabedrijven, gemeenten en particuliere klanten. Het identificeren en targeten van deze markten kan uw verkoopmogelijkheden vergroten.

Mogelijkheden voor groei en uitbreiding als Flextent-dealer

Als Flextent-dealer zijn er tal van mogelijkheden voor groei en uitbreiding, zoals het uitbreiden van uw productassortiment, het verkennen van nieuwe markten, het opzetten van samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en het investeren in marketing- en reclamecampagnes om uw klantenbestand uit te breiden. Met de juiste strategieën kunt u uw Flextent-bedrijf laten bloeien en succesvol laten groeien.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top