Stretchtent Kopen? - FLEXTENT® the original Ga naar hoofdinhoud
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Stretchtent

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

stretchtent 1

De stretchtenten van FLEXTENT®

Stretchtent kopen? Dan moet je bij FLEXTENT® zijn! Familiebedrijf Oostdam FLEXTENT® is al 15 jaar dé specialist van de Benelux en Duitsland.
Onze 4-laagse stretch tenten zijn Kiwa-getest onder de zwaarste omstandigheden en volledig NEN-conform. We zijn bovendien de enige leverancier in Europa met een TÜV-goedgekeurd tentdoek tot 900 m2. Dit betekent dat onze stretchtenten zelfs zijn toegestaan op de zeer strenge Duitse evenementenmarkt.

Stretchtent overkapping voor iedere gelegenheid

In 2010 brachten wij een unieke overkapping op de markt: de stretchtent. Onze stretchtenten zijn geschikt als overkapping op iedere gewenste locatie. Ideaal voor terrasoverkapping horeca, catering, strandpaviljoen, bruiloft tent, bedrijfsfeesten of festival tent.

Onze stretchtenten zijn dan ook eenvoudig aan te passen aan iedere sfeer en omgeving. Zo kun je de tent ombouwen tot een stretchtent met zijwanden.

Ook zijn er dankzij het sterke en duurzame 4-laagse tentdoek minder palen en touwen nodig. Daardoor is er meer effectieve open ruimte. Dit komt de ambiance en akoestiek weer ten goede.

Het 4-laags tentdoek is niet alleen sterk, flexibel en veilig, maar ook 100% windbestendig en 100% waterdicht. Zelfs wanneer het tentdoek helemaal is uitgerekt om het in de juist vorm te krijgen.

De stof is zeer slijtvast en brandwerend. Het is voorzien van zowel het Duitse B1-, als het Europese M2-brandcertificaat. Bovendien worden onze stretchtenten en toebehoren lokaal en op duurzame wijze geproduceerd. Dit draagt bij aan een kleinere ecologische voetafdruk.

stretchtent 10
stretchtent 9
stretchtent 8
stretchtent 6
stretchtent 5
stretchtent 4
stretchtent 3
stretchtent 2

Stretchtent kopen: afmetingen en opties

Tentgrootte Oppervlakte Aantal personen zittend Aantal personen staand/cocktail Aantal personen cinemastijl
21m x 45m 945 m2 480 870 780
21m x 30m 630 m2 320 580 520
15m x 21m 315 m2 160 290 260
10.5m x 20m 210 m2 100 190 170
10.5m x 15m 157 m2 75 140 120
10m x 12m 120 m2 60 110 95
10m x 10.5m 105 m2 54 90 80
10m x 7.5m 75 m2 37 70 60
5m x 10.5m 52 m2 25 45 40
7.5m x 5m 37 m2 17 23 30

Voordelen van onze stretchtent

 • Tentboek conform NEN EN 13782
 • Enige Europese leverancier met TÜV-tentboek tot 900 m2 voor Duitsland
 • Europese M2- en Duitse B1-brandcertificaten
 • Windbestendig tot windkracht 9
 • Snelle en eenvoudige opbouw
 • Veel minder touwen en palen, dus meer effectieve open ruimte
 • Op voorraad in diverse maten en kleuren
 • Eenvoudig aan elkaar te koppelen dankzij uniek gootsysteem
 • Ook een stretchtent met zijwanden is mogelijk
 • Geleverd inclusief opbouwtraining
 • Kleine ecologische voetafdruk: geheel geproduceerd in Europa
 • Snelle return on investment

Voordelen stretchstof

 • State of the art tentdoek
 • 100% waterdicht en 100% winddicht
 • Brandwerend
 • Voorzien van veiligheidscertificaten
 • Anti-microbacteriologisch behandeld
 • Uv-beschermend
 • Duurzaam 4-laags doek
 • Eenvoudig te reinigen
 • Geproduceerd in Nederland

Kleuren en bedrukking stretchstof

Wilt u graag een stretchtent kopen in een bepaalde kleur? Dat kan! Onze stretchtenten zijn helemaal af te stemmen naar uw smaak of huisstijl. Dat maakt de tent ideaal om een bedrijf, merknaam of logo mee te promoten.

Het hoogwaardige doek is leverbaar in veel verschillende maten en kleuren. Bovendien zijn de tenten te bedrukken met uw eigen branding.

Stretchtenten Kleuren
Stretchtenten Branding
Stretchtenten Branding 2

Toepassingen stretchtenten

Een stretchtent tovert iedere omgeving om tot exclusieve locatie. Gebruik de tent bijvoorbeeld als dansruimte, als overkapping van een podium, als eetgelegenheid, bar of vipruimte. Benieuwd hoe dat eruitziet? Neem een kijkje bij onze referenties of in onze galerij.

Bruiloft of privéfeest

Bruiloft of privéfeest? Met een sfeervolle stretchtent ontvangt u uw gasten helemaal in stijl. Waar u de stretchtent ook opbouwt, u bepaalt helemaal zelf hoe de tent eruitziet!

Wat dacht u bijvoorbeeld van het strand of die monumentale boerderij in de buurt. Een prachtige tuin of het landgoed van een kasteel?

Stretchtent Bruiloft 1
Stretchtent Bruiloft 2
Stretchtent Bruiloft 3

Bars en hotels

Het terras: voor iedere horecazaak een kritiek punt. Het weer bepaalt tenslotte of het terras vol zit of niet. De stretchtent maakt u als horecaondernemer een stuk minder afhankelijk van het weer.

Met een stretchtent genieten uw gasten beschut van een hapje en drankje. Dit alles zonder last te hebben van regen, kou of wind. Ideaal nu buiten het nieuwe binnen is. Zo creëert u snel een warme en sfeervolle locatie.

Een stretchtent biedt de mogelijkheid om nieuwe ruimtes te creëren. Daarmee kunt u het uiterlijk van de zaak regelmatig veranderen. De stretchtent is bovendien visueel aantrekkelijk. De tent wordt als losstaande overkapping (zonder storende palen of touwen) geplaatst of aan de gevel bevestigd.

terrasoverkapping horeca 1
terrasoverkapping horeca 2
terrasoverkapping horeca 3

Festivals en events

Onze stretchtenten zijn ideaal voor het gebruik als festival tent of evenementen tent. Denk hierbij aan een concert, vipruimte of reclamestand. Met een stretchtent maakt u zich geen zorgen over de veiligheid of het weer.

stretchtent festival tent 1
stretchtent festival tent 2
stretchtent festival tent 3

De opbouw

Onze standaard stretch tent overkapping leveren we altijd inclusief opbouwtraining. In de training leggen we uit hoe het uitgebreide lussensysteem werkt. Hier wordt iedere paal en lijn op bevestigd. Na afronding van de training bouwt u de tent eenvoudig zelf op.

Ook handig: maak gebruik van de omgeving voor het opbouwen. Bijvoorbeeld door de tent vast te zetten aan een boom. Dit kan ook aan de gevel als verlengstuk van het pand.

Meerdere tenten aan elkaar koppelen, om zo verschillende ruimtes te creëren? Dat kan eenvoudig met ons unieke gootsysteem, zodat de constructie 100% waterdicht blijft. Zo creëert u gemakkelijk zelf een sfeervolle ruimte, waar u maar wilt.

Huur of koop een stretchtent

Wij voorzien u graag van meer informatie over de kosten en aankoop van stretchtent. Kom langs in onze showroom in Voorhout of neem direct contact met ons op!

Liever huren? We verwijzen u graag door naar een van onze verhuurpartners. Bel 0252-37 77 03 of mail naar info@flextent.nl.

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar.

Back To Top