Branding - Flextent - Stretchtent kopen Ga naar hoofdinhoud
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Branding

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Branding-Flextent

Branding

De stretchtent van FLEXTENT® zorgt voor een stijlvolle overkapping op evenementen en geeft iedere locatie een exclusieve uitstraling. Een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent betekent dus ook een boost voor de branding van uw bedrijf. Het hoogwaardige 4-laags tentdoek is leverbaar in veel verschillende kleuren én bedrukbaar aan buiten- én binnenkant. Bijvoorbeeld met uw merknaam of logo. Een ideale manier om uw onderneming te promoten.

Stretchtent personaliseren

Een stretchtent personaliseren kan op verschillende manieren:

  • tentdoek in de kleur van uw huisstijl
  • laat het logo een aantal keer terugkomen op het doek
  • laat het logo juist over het volledige oppervlak van de tent drukken
  • mogelijk aan zowel de buiten- als de binnenkant van uw tent
Neem vrijblijvend contact met ons op

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top