Strandpaviljoens - Flextent - Stretchtent kopen Ga naar hoofdinhoud
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Strandpaviljoens

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flextent® - Flexzelt® bij Strandpaviljoen - Stretchzelt
Flexzelt - Flextent - Strandpaviljoens

Flextent voor strandpaviljoens

Als horecaondernemer wilt u zoveel mogelijk gasten laten genieten van eindeloze zomerdagen en -avonden. Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is de ideale oplossing om het strandseizoen te verlengen. U vergroot er ook eenvoudig de capaciteit van strandfeesten mee. En u bent niet langer afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verbind binnen met buiten

Met de stretchtent van FLEXTENT® breidt u eenvoudig uw binnenruimte uit door het strandpaviljoen en de buitenruimte met elkaar te verbinden. Zo creëert u veel extra capaciteit. En bovendien een sfeervolle beleving, die onhaalbaar is met een normale partytent.

Populair als terrasoverkapping

Onze tenten zijn eenvoudig op en af te bouwen, 100% waterdicht en 100% windbestendig, zelfs tot windkracht 9. Vele strandpaviljoens kozen daarom al voor een terrasoverkapping van FLEXTENT®. Onder onze stretchtenten loungen of eten strandgasten ook bij minder goed weer buiten, en toch warm en beschut.

Verleng de zomer

Bij FLEXTENT® zien we vaak dat horecaondernemers de stretchtent semipermanent plaatsen. Zo kunnen gasten namelijk ook in het voor- en najaar nog van een hapje of drankje op het strand genieten. En verlengt u de mooie en drukke zomerperiode. Hartstikke goed idee natuurlijk, en onze slijtvaste en brandwerende stretchtenten zijn er prima voor geschikt.

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top