skip to Main Content

Strandpaviljoens

Rekbaar naar iedere sfeer

Flextent® - Flexzelt® bij Strandpaviljoen - Stretchzelt
Flexzelt - Flextent - Strandpaviljoens

Strandpaviljoens

Een eindeloze zomeravond, met de voetjes in het zand kijkend naar de zonsondergang. In de zomer is niets lekkerder dan de hele dag genieten van zon, zee en strand.

Een FLEXTENT® is de ideale oplossing om de ruimte van horecagelegenheden op het strand uit te breiden. Zo heeft u eenvoudig extra capaciteit voor feesten en partijen, bent u nooit meer afhankelijk van het weer en bij bewolking of regen loungen en eten uw gasten toch lekker ‘buiten’.

De FLEXTENT®  verbindt eenvoudig binnen- en buitenruimtes met elkaar en geeft uw strandfeest een ongeëvenaarde sfeervolle beleving. Iets wat u met een normale partytent nooit zou kunnen creëren. Al onze tenten zijn eenvoudig te plaatsen, 100% waterdicht, gemaakt van brandwerend materiaal en bestendig tot en met windkracht 9. Vele strandpaviljoens gingen u voor en hebben de FLEXTENT®  semipermanent opgebouwd staan als vergroting van de binnenruimte bij bewolkt en kouder weer. Verleng de zomer met een mooie Flextent bij uw strandpaviljoen. Zo genieten uw gasten ook in het voor- en najaar bij u op strand en haalt u meer uit uw strandpaviljoen dan alleen tijdens de mooie zomerdagen.

Back To Top