skip to Main Content

Restaurants & Hotels

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flexzelt - Flextent - Restaurants en Hotels - Hotel Huis ter Duin

Restaurants en Hotels

Als horecaondernemer weet u er alles van: het weer bepaalt of het terras open kan. Met onze unieke FLEXTENT® allweather F4L stretchtent hoeft u niet meer krampachtig de weervoorspellingen in de gaten te houden, want hiermee vergroot u eenvoudig en op exclusieve wijze de binnenruimte. En dus uw capaciteit, ook bij minder goed weer.

Weerbestendig én stijlvol

Zelfs tot windkracht 9 met flinke regen zitten uw gasten beschut en droog onder het sterke 4-laags tentdoek van de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent. Bovendien heeft de stretchtent een stijlvol design, desgewenst af te stemmen op uw huisstijl en voorkeuren. Zo benut u de ruimte van uw horecagelegenheid optimaal met de terrasoverkapping van FLEXTENT®. 

Feesten en partijen

Onze stretchtent leent zich eveneens uitstekend voor feesten en partijen. Bijvoorbeeld voor een bruiloft of strandfeest. Waar het evenement ook plaatsvindt, de stretchtent is zeer snel opgebouwd en staat altijd stevig. Het hoogwaardige 4-laags tentdoek zorgt ervoor dat regen, kou of wind het feest niet bederven. Meteen meer naamsbekendheid genereren tijdens het evenement? Laat het tentdoek bedrukken met uw bedrijfslogo.

Terrasoverkapping voor horecagelegenheden

Met de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent vergroot u niet alleen uw capaciteit, maar verandert u ook snel de indeling van uw terras. U creëert eenvoudig steeds nieuwe ruimtes, afgestemd op de groepsgroottes van reserveringen, bijvoorbeeld. Dat maakt de stretchtent de ideale terrasoverkapping voor restaurants, hotels en andere horecagelegenheden.

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top
error: Content is protected!