Particulieren - Flextent - Stretchzelt Kaufen oder Mieten Ga naar hoofdinhoud
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Particulieren

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flexzelt - Flextent - Evenement 2016 - Alternatief een

Particulieren

De bubbels vloeien rijkelijk, de dj draait uw favoriete platen en uw tuin of terras is omgetoverd tot dansvloer. Of misschien heeft u wel een andere bijzondere locatie in gedachten voor uw feest. Welke plek het ook wordt, het is wel zo fijn als uw gasten tot laat en ook bij minder warm weer buiten kunnen blijven. Met onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent kan dat moeiteloos. Hiermee verbindt u eenvoudig de binnenruimte met de tuin of het terras. En dat staat nog ontzettend sfeervol ook.

Gemak van op- en afbouwen

Niet veel ervaring met tenten opbouwen? Geen probleem, want de stretchtent van FLEXTENT® is moeiteloos op te bouwen en weer af te breken. Onze standaard tenten leveren we altijd inclusief opbouwtraining. In de training leggen we uit hoe het uitgebreide lussensysteem werkt: hier wordt iedere paal en lijn op bevestigd. Dit systeem maakt de stretchtenten flexibel en inzetbaar op vrijwel iedere locatie. Zo creëert u in korte tijd een prachtige ruimte, waar u maar wilt.

Sfeervolle beleving

Verras uw gasten met de sfeervolle beleving van de stretchtent. Hiermee tilt u uw feest naar een hoger niveau, helemaal wanneer u kiest voor bijpassende sfeerverlichting. Een standaard partytent kan zo’n unieke beleving onmogelijk evenaren. Met een stretchtent van FLEXTENT® organiseert u gegarandeerd een sprankelend en onvergetelijk feest.

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top