Bedrijfsfeesten - Flextent Ga naar hoofdinhoud
Direct uit voorraad leverbaar
Ontdek de mogelijkheden in onze showroom
Vrijblijvend advies

Bedrijfsfeesten

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Flexzelt - Flextent - Evenement 2016 - Alternatief

Flextent op bedrijfsfeesten

Met de flexibele stretchtent (ook wel flextent of bedouin tent) van FLEXTENT® houdt u al uw bedrijfsfeesten, personeelsfeesten of netwerkborrels gewoon op eigen locatie. Of waar u maar wilt, want de flextent is ook geschikt voor installatie op daken, binnenplaatsen, balkons en nog veel meer. Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtent is 100% waterdicht en 100% windbestendig, maar liefst tot windkracht 9.

Op eigen locatie

U kunt de tent niet alleen plaatsen op daken, binnenplaatsen en balkons. maar zelfs binnen in uw bedrijfspand. Zo creëert u op stijlvolle wijze extra capaciteit en bent u niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor brandveiligheid is de stretchtent van FLEXTENT® gecertificeerd met zowel het Duitse B1- als het Europese M2-brandcertificaat. Deze strenge brandcertificaten gelden in heel Europa en garanderen een maximale brandwering.

 Personaliseren met merknaam of logo

Een stretchtent van FLEXTENT® is bovendien een goede manier om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Het tentdoek kunt u namelijk laten bedrukken met uw merknaam of logo.

Flextent® - Bedrijfsevenement - Flexzelt® - Firment-Feiern
Flextent® - Bedrijfsevenement - Flexzelt® - Firment-Feiern
Flextent® - Bedrijfsevenement - Flexzelt® - Firment-Feiern

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top