Smiley face

TOEPASSINGEN

Rekbaar in iedere sfeer

Stretchtent verhuurbedrijven

TENTVERHUURBEDRIJVEN

Aan onze belangrijkste klantgroepen: tent verhuur bedrijven en horeca ondernemingen leveren wij onze FLEXTENT® stretchtent in de hoogste kwaliteit.  

Al meer dan 10 jaar houdt FLEXTENT® zich bezig met stretchtent verkoop. Sinds die tijd  is de populariteit van de stretchtent enorm toegenomen. Steeds vaker wordt de FLEXTENT® gevraagd voor de meest uiteenlopende evenementen. De FLEXTENTEN® zijn van de beste kwaliteit. Onze tenten zijn sterk, flexibel, sfeervol en hebben een veelzijdige constructie. Van kleine bijeenkomsten  in de buitenlucht tot exclusieve vergaderlocaties, festivals en evenementen als het KLM Open, Museumplein Polo Event, en Koningsdag. Het buitengevoel creëren, ondersteuning van een sfeerbeleving en het uitstralen van exclusiviteit zijn key functies geworden. 

Stretchtent bij restaurants of hotels

RESTAURANTS EN HOTELS

FLEXTENTEN® bieden horecagelegenheden de mogelijkheid om het uiterlijk van hun etablissement doorlopend te veranderen. Verander met een van onze pagode tenten of stretchtenten de indeling van uw terras en blijf nieuwe ruimtes creëren om uw gasten te verrassen. Met een bedouin tent beschermt u het gehele jaar uw gasten tegen wind en regen en benut u de ruimte van uw restaurant of terras optimaal. U bouwt de tent eenvoudig op voor een speciaal evenement en het is ook mogelijk om de tent te laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Stretchtent op een bruiloft

BRUILOFTEN

Met onze FLEXTENTEN® tovert u iedere bruiloft om tot een droombruiloft. Een flexibele stretchtent biedt u de kans om in een op maat gemaakte tent te trouwen. We passen de tent helemaal aan naar uw wensen, ideeën en de sfeer van uw bruiloft zodat deze aansluit bij uw unieke huwelijksfeest. Zo is het mogelijk om met een FLEXTENT® buiten te trouwen, maar het is ook mogelijk om de feestlocatie of uw woning met een tent te verbinden aan het trouwfeest in de tuin.

Stretchtenten voor evenementen en festivals

FESTIVALS EN EVENTS

Een tent op een festivalterrein is niet alleen handig bij een optreden. FLEXTENT® levert organisatoren van festivals tenten voor horecagebruik, voor vips en voor ander gebruik. Onze tenten zijn gemaakt van hoogwaardig en rekbaar materiaal waardoor u de festivaltenten opzet voor verschillende doeleinden. We leveren festivaltenten in verschillende afmetingen; er is er dus altijd een die past bij de locatie. U zet de tenten niet alleen eenvoudig op, ze zijn ook nog eens bestand tegen alle Nederlandse weertypes. Desgewenst leveren wij u een op maat gemaakte FLEXTENT®.

Flextent voor cateringbedrijven

CATERING EN GASTRONOMIE

Of het nu gaat om een terras, tuin of binnentuin van een hotel of restaurant, geef het met de FLEXTENT® de ongeëvenaarde sfeervolle beleving. Het borrelen in de buitenlucht onder de 100% waterdichte en windbestendige tent, terwijl u zich bezighoudt met het bereiden van de mooiste creaties op het bord. U kookt de sterren van de hemel terwijl uw gasten genieten van al het culinairs de avond te bieden heeft. Het prikkelen van de zintuigen onder een stijlvolle overkapping van hoge kwaliteit. Mede door het aaneensluiten van de binnen en buitenruimte creëert de FLEXTENT® extra capaciteit en bent u nooit meer weertypeafhankelijk.

Stretchtent voor particulieren en exclusieve feesten

PARTICULIEREN

Een FLEXTENT® is ideaal om als feesttent te gebruiken tijdens een barbecue, een verjaardagsfeest of een tuinfeest: deze tent is overal op te bouwen. U overdekt met de tent eenvoudig bomen, struiken, zwembaden en andere obstakels waardoor uw buitenfeest voldoende beschutting biedt. Daarnaast is een flex- of stretchtent een handige manier om een binnenfeest uit te breiden naar buiten. Onze dynamische tenten zijn van de beste kwaliteit en leverbaar in vele maten en kleuren en zijn uit te breiden met verschillende verlichtingsmogelijkheden.

Flextent voor strandpaviljoens

STRANDPAVILJOENS

In de zomer is niets lekkerder dan de hele dag genieten van zon, zee en strand. Een FLEXTENT® is de ideale oplossing om het aantal vierkante meter van horecagelegenheden op het strand uit te breiden. De natuurlijke vormen van onze FLEXTENTEN® geven een zomers gevoel en aan een strandfeest voegt een tent een extra dimensie toe. U verbindt eenvoudig de binnen- en buitenruimte met elkaar en laat uw gasten kennismaken met een modern en exclusief design. Al onze tenten zijn eenvoudig te plaatsen en net zo eenvoudig weer weg te halen, bijvoorbeeld bij een speciale gelegenheid.

Stretchtenten bij kasteel en landgoed

KASTEEL EN LANDGOED

Bij een kasteel of een burcht creëert een flextent precies de juiste sfeer. Het is een exclusieve en moderne oplossing om uw gasten welkom te heten op een bijzondere locatie. Binnenplaatsen, tuinen en andere obstakels vormen geen beperking. Onze FLEXTENTEN® overdekken gemakkelijk alle obstakels en zijn probleemloos aan te passen qua hoogte zodat deze goed bij de locatie passen.

Semi permanente plaatsing voor recreatie en openbare instellingen

SEMI-PERMANENTE PLAATSING
RECREATIE EN OPENBARE INSTELLINGEN 

Door de vormgeving en het materiaalgebruik is de FLEXTENT® uitermate geschikt voor semipermanente plaatsingen voor bijzondere evenementen en projecten die een kwalitatieve en exclusieve uitstraling verlangen. Comfort, luxe en exclusiviteit wordt steeds vaker gevraagd binnen deze tak. Iets waar organisatoren soms nog niet genoeg op inspelen. Congressen worden verplaatst door mobiele apps maar met de FLEXTENT® bent u dit voor, door de klant juist die meerwaarde van een realtime event te geven.

Evenementen tent

EVENEMENTEN EN PROJECTEN

De evenementenbranche is zeer onderhevig aan veranderingen en trends. Ook dat merken wij bij FLEXTENT®. We zijn daarom benieuwd naar uw wensen. Samen met u kijkt FLEXTENT® graag naar de meest stijlvolle, unieke, en veilige mogelijkheden voor het overkappen van uw locatie bedrijf of evenement. Ook zijn semipermanente overkappingen hier een veel gevraagde optie, wij maken voor u de tent op maat, zodat de tent geheel aan uw wensen voldoet.

Flextent op maat gemaakt - custommade

CUSTOMMADE – OP MAAT GEMAAKT

De evenementenbranche is zeer onderhevig aan veranderingen en trends. Ook dat merken wij bij FLEXTENT®. We zijn daarom benieuwd naar uw wensen, om een maatwerk stretchtent te kunnen leveren. Samen met u kijkt FLEXTENT® graag naar de meest stijlvolle, unieke, en veilige mogelijkheden voor het overkappen van uw locatie bedrijf of evenement. Ook zijn semipermanente overkappingen hier een veel gevraagde optie. Wij maken voor u een maatwerk stretchtent aan de hand van het aantal beschikbare vierkante meter, zodat de tent geheel aan uw wensen voldoet.

Stretchtent voor bedrijfsfeesten

BEDRIJFSFEESTEN

Met de flexibele pagode tenten van FLEXTENT® houdt u personeelsfeesten of netwerkborrels eenvoudig op eigen locatie. Onze tenten zijn van zeer hoge kwaliteit en daarom geschikt om te plaatsen op daken, binnenplaatsen, balkons en zelfs binnen in het bedrijfspand. De FLEXTENT® is de ideale manier om uw bedrijf nog eens extra onder de aandacht te brengen, het is zelfs mogelijk om de tent te laten bedrukken met uw merknaam of logo.