skip to Main Content

Tentdoek-terrasoverkapping van FLEXTENT®

Met een tentdoek-terrasoverkapping van FLEXTENT® creëert u meer binnenruimte en zitten uw gasten voortaan altijd warm en droog. Geen ouderwetse en kille partytenten meer. Onze stretchtenten creëren een unieke sfeer die niet te evenaren is. FLEXTENT® terrasoverkappingen zijn ‘rekbaar naar iedere sfeer’ en daarmee veelzijdig inzetbaar. Met als belangrijkste doel: het vergroten van comfort en gezelligheid voor uw gasten. In dit blog leest u waarom de exclusieve FLEXTENT® allweather F4L stretchtent de perfecte terrasoverkapping is voor elke gelegenheid.

Regen- en windbestendig

In Nederland hebben we veel te maken met wisselende weersomstandigheden. Zeker zo vlak na een lockdown kan de horeca een natte zomer niet gebruiken. Uw terras is de komende zomermaanden van groot belang en dat snappen wij. FLEXTENT® biedt u daarom de mogelijkheid om uw terras te beschermen tegen de elementen. Regen en wind zijn daarmee geen punt van onzekerheid meer.

Vergroot uw restaurant

Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtenten beschermen uw gasten en personeel niet alleen tegen de weersomstandigheden, onze terrasoverkappingen dienen ook als verlengstuk van uw restaurant. Zo kunt u het jaar rond gasten ontvangen op uw terras, waarmee u het totaal aantal couverts op een avond vergroot. Met het oog op de naderende ‘anderhalve-metermaatschappij’ zullen onze stretchtenten goed van pas komen, zeker aangezien de binnenruimte van uw restaurant niet optimaal benut kan worden.

Feest of partij

Van trouwerij tot bedrijfsfeest, de veelzijdigheid van ons product is vrijwel oneindig. Wij bieden verschillende kleuren tentdoek waarmee u de sfeer creëert die u voor ogen hebt. Bekijk alle kleurmogelijkheden van de FLEXTENT® allweather F4L stretchtent.

 Snelle op- en afbouw

FLEXTENT® maakt vaak gebruik van vaste ankerpunten. Dit zijn bevestigingspunten die na afbouw niet worden verwijderd. Hierdoor is de tent gemakkelijk en binnen zeer korte tijd op- of afgebouwd.

Opbouwtraining

Bij aankoop van uw FLEXTENT® allweather F4L stretchtent kunt u een opbouwtraining volgen. Met deze training leren wij uw personeel in korte tijd hoe ze de stretchtent op- en afbouwen. Daarnaast geven wij tips en informatie over de veelzijdigheid van het product.

Unieke sfeer

Ervaar zelf de unieke sfeer van onze stretchtenten en bekijk de galerij. Vraag daarnaast direct onze brochure aan via info@flextent.nl om een goede indruk te krijgen van de ruimte en ambiance die u kunt creëren met een van onze tentdoek-overkappingen.

Snelle levering

Standaardmaten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bekijk hier het aanbod standaardmaten. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast leveren we veel maatwerk en komen we graag bij u langs voor persoonlijk advies of het inmeten van uw terras of tuin. Bij onze op maat gemaakte stretchtenten bedraagt de levertijd 4 tot 6 weken. (Op dit moment kan dit langer zijn vanwege de coronapandemie.)

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top
error: Content is protected!