skip to Main Content

FLEXTENT.NL bouwt stretchtenten bij McDonald’s Bergen op Zoom

FLEXTENT.NL met horecaondernemers, voor horecaondernemers. Als grootste horecabedrijf van Nederland denkt ook McDonald’s graag in oplossingen. Uiteraard is elk restaurant anders, dat geldt voor McDonald’s ook. Elke ondernemer heeft in deze tijd met dezelfde uitdagingen te maken om een veilige omgeving voor gasten en medewerkers te creëren. – Outdoor is the new indoor – Daarom hebben we met elkaar nagedacht over verbeteringen waar de hele horeca iets aan heeft. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat alle Nederlanders straks weer op veilige wijze kunnen genieten van alles wat de horeca te bieden heeft.”

Vorige week hebben wij bij de McDonald’s in Bergen op Zoom een prachtige stretchtent opgebouwd. Op deze manier kunnen bezoekers van het restaurant ook buiten zitten. Hierdoor kunnen zij droog en zonder al te veel wind rustig eten. Voor McDonald’s zijn dit weer extra zitplaatsen waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

“Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in ons restaurant te creëren zowel binnen als buiten.”

#flextentMcDonald’s #flextent.nl #McDonald’s #stretchtent #flextent #terrasoverkapping

Hieronder foto’s van een Flextent® op een andere locatie van McDonald’s

Sfeerfoto’s flextent® McDonald’s in de avond!

Back To Top
error: Content is protected !!