FLEXTENT.NL plaatst mooie rode custom made tent bij hockeyclub Hisalis - Flextent Ga naar hoofdinhoud

FLEXTENT.NL plaatst mooie rode custom made tent bij hockeyclub Hisalis

Afgelopen week hebben wij een op maat gemaakte flextent geplaatst bij Hockeyclub Hisalis in Lisse. Aangezien de clubkleur van Hisalis rood is, hebben zij gekozen voor een rood doek. De rode stretchtent sluit aan op het clubhuis van Hisalis en is daarmee de ideale terras overkapping waar iets gedronken kan worden.

Door de mooie rode flextent kunnen de toeschouwers nu ook overdekt staan terwijl zij genieten van de hockeywedstrijden voor hen op het veld. Vanaf nu kunnen zij beschermt tegen de regen alsnog in de buitenlucht staan. Of lekker in de schaduw gaan staan als de zon volop schijnt. Een echte toevoeging voor de  hockey vereniging, die staat voor onder andere saamhorigheid.

Sven van Hisalis: “Erg tevreden over de service van Flextent. De rode custom made tent is nu als een eye-catcher op de club en wij hopen dat we snel kunnen gaan genieten van de overkapping als er weer feestjes mogen worden gegeven. Flextent levert echt maatwerk en heeft ons goed geadviseerd over de juiste constructie en bevestigingen.” 

“Hisalis is geen commerciële organisatie maar een vereniging. Leden in plaats van ‘klanten’. Met elkaar voor elkaar, samen in plaats van alleen. Belangrijk; want de essentie van een vereniging is het gezamenlijk verenigen in gemeenschappelijke waarden of doelen.
Hisalis is een vereniging met een sterk familiair karakter. Onderling respect, saamhorigheid, veiligheid en sportiviteit zijn voor ons zeer belangrijke kernwaarden.”

Back To Top