skip to Main Content

Horeca Terrasoverkapping van Flextent.nl, Juist Nu!

Eindelijk! De Horeca in Nederland is weer open en we gaan er nog een mooi 2020 van maken met zijn allen. Helaas hebben we in Nederland vaak te maken met wisselende weersomstandigheden, waardoor uw terras komende zomer misschien niet optimaal gebruikt kan worden. Een terrasoverkapping met tentdoek van FLEXTENT.NL is Dé oplossing. In deze blog leggen wij uit waarom.

 

Meer ruimte op uw terras

Door uw terras (deels) te overdekken creëert u meer zitplaatsen. Dit is ideaal als gasten op gepaste afstand moeten blijven. Een goede uitkomst om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken uw terras en/of tuin. Hierdoor kunt u meer klanten helpen met als resultaat een stijgende omzet.

Ook bieden onze overkappingen bescherming tegen regen en wind. Uiteraard zijn onze stretchtenten ook zeer effectieve beschermers tegen hitte en zon. Op deze manier creëert u schaduw op hete zomerdagen en zitten de gasten ook nog is uit de droog en uit de wind op dagen met slecht weer. De terras overkappingen van FLEXTENT.NL zijn inzetbaar voor meerdere doeleinden. Naast de gezellige en unieke sfeer wordt het voor uw gasten een stuk comfortabeler.

 

Gemakkelijke op- en afbouw

Met een semi-permanente stretchtent creëert u gemakkelijk een overdekt gedeelte. Echter snappen wij dat u misschien niet het hele jaar gebruik wilt maken van de overkapping. Als de zon lekker schijnt, willen u en uw gasten hier ook volop van kunnen genieten. Onze stretchtenten zijn daarom semi-permanent te plaatsen. Dit wil zeggen dat ze zelf eenvoudig op – en af te bouwen zijn. Dit is nog makkelijker door het plaatsen van vaste ankerpunten op de gevel van uw bedrijfspand. Hiermee kunt u zelf in zeer korte tijd de overkapping op- of afbouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos en “Rekbaar naar iedere sfeer”.

 

Bekijk de galerij voor verschillende voorbeelden van hoe een tentdoek Terrasoverkapping ingezet kan worden voor uw Horeca gelegenheid.

Wilt u meer weten over onze terrasoverkappingen? Lees dan hier over onze tentdoek Terrasoverkappingen.

 

Juist nu willen wij onze collega’s in de Horeca en Event branches steunen! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder.

Back To Top
error: Content is protected !!