Flextent® plaatst terrasoverkapping bij HiroMina Noordwijk | Blog Ga naar hoofdinhoud

Mooie overkapping op maat voor Japanse Wintertuin van HiroMina Noordwijk

FLEXTENT® heeft weer een prachtige terrasoverkapping geplaatst bij HiroMina Noordwijk. Om ook in de winter optimaal gebruik te kunnen maken van het terras, koos HiroMina voor een stretchtent van 200 m2. Deze werd volledig op maat gemaakt door FLEXTENT®. De horeca terrasoverkapping zorgt ervoor dat de warmte van de terrasverwarming op het buitenterras blijft hangen, zodat het er ook in de winter heerlijk vertoeven is.

“We kunnen niet wachten tot we weer open mogen om onze prachtige Japanse Wintertuin in gebruik te nemen. Geheel overdekt door FLEXTENT® en natuurlijk verwarmd.”

De stretchtent zorgt voor beschutting bij regen en wind. Bij veel zon biedt het 4-laags tentdoek juist aangename schaduw. De terrasoverkapping is semipermanent geplaatst en kan dus ook gemakkelijk worden afgebouwd in de zomer.

Bezoek HiroMina zodra het weer kan en ervaar zelf de voordelen van een stretchtent van FLEXTENT®. Tot die tijd bezorgt HiroMina dagelijks sushi- en grillgerechten in Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk en Voorhout.

#flextent #hiromina #flextent #hirominasushi #stretchtent #flexzelt.de #terrasoverkapping #hirominarestaurant #flextenthiromina #hirominanoordwijk #flextentopmaatgemaakt #stretchtenthiromina #tentdoekoverkapping #horecaterrasoverkapping

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit. Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar. Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat. Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top
error: Content is protected!