skip to Main Content

Flextent.nl op Ter Linde

Na het huren van een Flextent® in 2018 heeft Hotel Restaurant Ter Linde in 2019 een op maat gemaakte Flextent® gekocht. Het hotel beschikt naast een restaurant en 14 hotelkamers over diverse zalen en een prachtige tuin met een trouwkapel en een royaal terras. De op maat gemaakte Flextent® vormt tijdens feesten, bijeenkomsten en evenementen een aanvulling op de accommodatie.

De familie Zuidema heeft de riet gedekte Saksische boerderij in 1992 als bouwval gekocht en gerestaureerd.  In 1997 zijn zij met het restaurant, de kelderzaal en 4 hotelkamers begonnen. In de loop der jaren is de accommodatie uitgebreid met diverse onderdelen die samen een uniek geheel vormen, alles in de stijl van een zeventiende-eeuwse boerderij. Het geheel is op authentieke wijze gebouwd met de aanwezige historische bouwmaterialen en waar nodig aangevuld met wat de omgeving te bieden had.

Hotel Restaurant Ter Linde ligt op de Zuidwoldiger heuvelrug die uitloopt in het Reestdal. Het Reestdal bevindt zich in de driehoek tussen Meppel, Hoogeveen en Zwolle en vormt samen met onder andere Giethoorn de Drents Overijsselse Delta. De Reest vormt de grens tussen Drenthe en Overijssel en kabbelt gemoedelijk  door een zeer gevarieerd landschap waar cultuur en natuur samen komen.

De nieuwe Flextent® is op 15 november 2019 feestelijk in gebruik genomen door de jubilarissen van een oer Drents bedrijf en een dag later door de plaatselijke ondernemers. 

Hotel Restaurant Ter Linde
Ommerweg 68 7921 TE ZUIDWOLDE

Back To Top
error: Content is protected !!