FLEXTENT® @ New Loreto - Blog Ga naar hoofdinhoud

FLEXTENT® @ New Loreto

FLEXTENT® @ New Loreto.
Het prachtig gerenoveerde klooster tussen de bossen in Limburg. Een kuuroord voor de ziel!

In de prachtige tuin van New Loreto heeft FLEXTENT® eind mei de semi permanente stretchtent opgebouwd, waardoor een betoverende omgeving is ontstaan. De tuin, met zijn weelderige groen en kleurrijke bloemen, vormt het perfecte decor voor deze unieke structuur.

“Minimalism is not about having less, it’s about making room for what matters”

Terwijl de FLEXTENT® tijdens de opbouwdag langzaam vorm krijgt, begint de magie van de Flextent zich te openbaren.De transparante constructie wordt geplaatst, waardoor het natuurlijke licht zachtjes door de tent heen stroomt en een warme gloed werpt op de omgeving. Het geluid van fluitende vogels en zacht ruisende bladeren vult de lucht, waardoor een rustgevende atmosfeer ontstaat.

Binnenin wordt de Flextent prachtig ingericht. Comfortabele zitplaatsen, met zachte kussens en stijlvolle decoraties die een uitnodigende sfeer creëren. Kleurrijke bloemstukken en geurige kruiden worden neergezet, waardoor de tuin naar binnen wordt gebracht en een vleugje natuurlijke schoonheid aan de ruimte wordt toegevoegd.

Zodra de Flextent volledig is opgebouwd, kunnen gasten genieten van de serene omgeving en de charme van de tuin. Een zen ruimte, in de zomer vol mogelijkheden in de buitenlucht. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een tuinfeest, de diverse yoga trainingen of een (in)formele bijeenkomst, de Flextent biedt een unieke ruimte waarin herinneringen worden gecreëerd.

In de tuin van New Loreto wordt de Flextent een oase van flexibiliteit en comfort. Het is een plek waar mensen samenkomen, de natuur omarmen en genieten van de magie die ontstaat wanneer innovatie en schoonheid hand in hand gaan.

stretchtent 2
stretchtent 4
stretchtent 3
Back To Top