Feesttent kopen? - Bekijk de mogelijkheden van Flextent! Ga naar hoofdinhoud

Feesttent

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Feest tent kopen? De grote feesttent van FLEXTENT is een prachtige optie voor ieder buitenfeestje!

Al jarenlang voorzien we onze klanten van een professionele feesttent. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, een feestelijke opening of een bruiloft tent. Er is altijd wel een reden voor een feestje!

evenementen tent 1

Feest tent kopen? Dan moet je bij Flextent zijn!

Waarom? Simpel! Onze stretchtent is 100% water- én winddicht (tot windkracht 9). Dit is mogelijk dankzij ons sterke 4-laagse doek.

Je hoeft je dus nooit druk te maken om het weer. Uw feest kan doorgaan, onder wat voor weersomstandingheden dan ook!

Daarnaast is FLEXTENT in het bezit van alle veiligheidscertificaten en tentboeken. Voor de tenten gelden namelijk zeer strenge veiligheidseisen, zeker in Duitsland. Het behalen hiervan kost veel tijd en inspanning. Zo zijn wij de enige in Europa die in het bezit zijn van de Duitse TÜV-certificering tot 900m2.

Het industriële FLEXTENT doek 800gr/m2 wat wordt gebruikt is brandwerend én UV-beschermd. De veiligheid van uw gasten is dus gegarandeerd.

Verder zijn er bij onze tenten veel minder touwen en palen nodig dan bij een “normale” partytent. Hierdoor houd je dus veel meer effectieve ruimte over en kun je veel meer gasten kwijt.

Professionele feesttent kopen? Onze opties

Bij FLEXTENT kun je de feesttent helemaal aanpassen naar jouw smaak en wensen. U heeft keuze uit diverse kleuren, maar ook de maat kan naar wens worden aangepast. Zelfs een stretchtent met zijwanden is mogelijk!

De stof die wordt gebruikt is gemakkelijk te reinigen en anti-micro bacteriologisch behandeld. Perfect voor een feestje dus.

De tenten zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Ze dienen zowel als dansruimte, overkapping voor een podium, eetgelegenheid of bijvoorbeeld vipruimte. Verras uw gasten met een sfeervolle beleving, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Feest op eigen locatie

Een stretchtent van FLEXTENT tovert iedere omgeving om tot een exclusieve feestlocatie.

De tent kan worden geplaatst op iedere locatie naar keuze. Denk hierbij aan binnenplaatsen, balkons of op daken. U kunt de tent ook opzetten aansluitend aan uw huis of pand. Hiermee vergroot u de capaciteit aan gasten die u kwijt kunt.

Alle stretchtenten worden geleverd inclusief opbouw of opbouwtraining. Dit gebeurt eenvoudig en snel.

Benieuwd naar de opties of nog wat inspiratie nodig? In onze galerij vindt u diverse voorbeelden.

Ook is het mogelijk om langs te komen in onze showroom, gelegen in Voorhout. Laat u weten wanneer u langs wilt komen? Dan zetten wij de koffie klaar!

Huur feesttent: liever een grote feesttent huren?

De verkoop van onze stretchtenten wordt gedaan door FLEXTENT zelf. Een echt familiebedrijf die zorg draagt voor het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Al 15 jaar zijn wij dé specialist in stretchten in Nederland. We leveren in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Over de afgelopen jaren hebben wij een aantal trouwe partners verzameld. Voor de feesttent huur verwijzen we u graag door naar hen. Zij hebben feesttenten te huur in allerlei maten en kleuren en kunnen u hierbij verder helpen.

Betrouwbaar en lokaal geproduceerd

Als familiebedrijf hechten we groot belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom verzorgen we het gehele proces, van inmeten tot productie, transport en opbouw. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Is er onverhoopt iets? Dan staan we altijd voor u klaar.

Bovendien worden de stretchtenten van FLEXTENT® volledig lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. Dat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk: minder CO2-uitstoot, fijnstof en verbruik van fossiele brandstoffen.

Van begin tot eind geregeld

Inmeten, produceren, vervoeren én opbouwen laat u met een gerust hart aan ons over. Doordat we alle onderdelen in eigen hand hebben, voorkomen we problemen en onnauwkeurigheden. En krijgt u snel het beste resultaat.

Liever zelf opbouwen? Daarvoor geven we graag een persoonlijke opbouwtraining.

FLEXTENT® stretchtent kopen of huren

Meer weten? Offerte aanvragen? Showroom bezoeken? Bel 0252-377703 of mail naar info@flextent.nl. Wilt u een FLEXTENT® allweather F4L stretchtent huren? Dan brengen we u graag in contact met onze verhuurpartners.

Back To Top
error: Content is protected!