Een Stretchtent van FLEXTENT® voor Surfclub KSN Noordwijk Ga naar hoofdinhoud

Een Stretchtent van FLEXTENT® voor Surfclub KSN Noordwijk

De dynamische sfeer van een surfclub, de ontspannen vibes van het strand en de veelzijdigheid van een stretchtent – een perfecte combinatie voor de surfclub KSN uit Noordwijk Zee. Met de recente aanschaf en plaatsing van een prachtige stretchtent als verlengstuk van hun clubhuis, heeft KSN een nieuwe dimensie toegevoegd aan hun evenementen.

Met het nieuwe clubhuis zocht de surfclub KSN naar een manier om hun evenementen naar een hoger niveau te tillen. Een stretchtent bleek de perfecte oplossing te zijn – een flexibel en stijlvol element dat beschutting biedt en tegelijkertijd een uitnodigende atmosfeer creëert.

Gelegen aan het prachtige strand van Noordwijk Zee, Met de mogelijkheid om te genieten van de zon, het geluid van de golven en de zilte zeelucht, biedt de stretchtent een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenruimtes. Het strand wordt nu het decor voor de meeslepende evenementen van de surfclub.

Een aantal keer per jaar komt de tent tot leven, opgebouwd om een unieke omgeving te creëren voor surfwedstrijden, feesten en andere speciale gelegenheden. Na het evenement wordt de tent weer vakkundig afgebouwd, klaar voor het volgende adembenemende spektakel.

Stretchtent Kopen bij Flextent j: Als toonaangevende stretchtent leverancier heeft Flextent KSN voorzien van de perfecte stretchtent die voldoet aan hun behoeften. Met een ruime keuze aan maten, stijlen en kleuren heeft Flextent de ideale oplossing geboden voor het strandgevoel dat KSN zocht. Of je nu een stretchtent wilt kopen voor je eigen strandavonturen of evenementen, Flextent biedt een uitgebreid assortiment om aan al je wensen te voldoen.

Stretchtent Surfclub Noordwijk 3
Stretchtent Surfclub Noordwijk 2
Stretchtent Surfclub Noordwijk 1
Back To Top