Toepassingen flextent

De flextent kent vele toepassingen en is een zeer veilig en duurzaam product. Wij leveren flextenten, bedouin tenten en stretchtenten aan zowel bedrijven als particulieren. De vraag naar onze veelzijdige tenten neemt steeds verder toe. Dit komt onder andere door de voordelige eigenschappen van de tenten:

  • Snel op te bouwen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Gemaakt van ijzersterk materiaal: bestand tegen alle Nederlandse weersomstandigheden
  • KIWA en TÜV-getest onder zware omstandigheden
  • Geen vervelende palen: ruimte optimaal benut
  • RHI MK4-laags doek van de hoogste kwaliteit

Flextenten zijn zeer geschikt voor allerlei evenementen en zijn aan te passen naar iedere locatie, sfeer en inrichting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een flextent voor uw evenement? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

 

Bruiloft

Met onze flextenten tovert u iedere bruiloft om tot een droombruiloft. Een flexibele stretchtent biedt u de kans om in een op maat gemaakte tent te trouwen. We passen de tent helemaal aan naar uw wensen, ideeën en de sfeer van uw bruiloft zodat deze aansluit bij uw unieke huwelijksfeest. Zo is het mogelijk om met een flextent buiten te trouwen, maar het is ook mogelijk om de feestlocatie of uw woning met een tent te verbinden aan het trouwfeest in de tuin.

Stretchtent voor een privé feest

Een flextent is ideaal om als feesttent te gebruiken tijdens een barbecue, een verjaardagsfeest of een tuinfeest: deze tent is overal op te bouwen. U overdekt met de tent eenvoudig bomen, struiken, zwembaden en andere obstakels waardoor uw buitenfeest voldoende beschutting biedt. Daarnaast is een flex- of stretchtent een handige manier om een binnenfeest uit te breiden naar buiten. Onze dynamische tenten zijn leverbaar in vele maten en kleuren en zijn uit te breiden met verschillende verlichtingsmogelijkheden.

Hotels en restaurants

Flextenten bieden horecagelegenheden de mogelijkheid om het uiterlijk van hun etablissement doorlopend te veranderen. Verander met een van onze tenten de indeling van uw terras en blijf nieuwe ruimtes creëren om uw gasten te verrassen. Met een bedouin tent beschermt u het gehele jaar uw gasten tegen wind en regen en benut u de ruimte van uw restaurant of terras optimaal. U bouwt de tent eenvoudig op voor een speciaal evenement en het is ook mogelijk om de tent te laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Festivals en evenementen

Een tent op een festivalterrein is niet alleen handig bij een optreden. Flextent levert organisatoren van festivals tenten voor horecagebruik, voor vips en voor ander gebruik. Onze tenten zijn gemaakt van hoogwaardig en rekbaar materiaal waardoor u de festivaltenten opzet voor verschillende doeleinden. We leveren festivaltenten in verschillende afmetingen; er is er dus altijd een die past bij de locatie. U zet de tenten niet alleen eenvoudig op, ze zijn ook nog eens bestand tegen alle Nederlandse weertypes. Desgewenst leveren wij u een op maat gemaakte flextent.

Bedouin tent voor zakelijk gebruik

Met een flexibele bedouin tent van Flextent.nl houdt u uw klantenavond, personeelsfeest of netwerkavond eenvoudig bij uw eigen bedrijf. Onze tenten zijn geschikt om te plaatsen op daken, binnenplaatsen, balkons en zelfs binnen in het bedrijfspand. De flextent is de ideale manier om uw bedrijf nog eens extra onder de aandacht te brengen, het is zelfs mogelijk om de tent te laten bedrukken met uw merknaam of logo.

Strand

In de zomer is niets lekkerder dan de hele dag genieten van zon, zee en strand. Een flextent is de ideale oplossing om de ruimte van horecagelegenheden op het strand uit te breiden. De natuurlijke vormen van onze flextenten geven een zomers gevoel en aan een strandfeest voegt een tent een extra dimensie toe. U verbindt eenvoudig de binnen- en buitenruimte met elkaar en laat uw gasten kennismaken met een modern en exclusief design. Al onze tenten zijn eenvoudig te plaatsen en net zo eenvoudig weer weg te halen, bijvoorbeeld bij een speciale gelegenheid.

Kasteel

Bij een kasteel of een burcht creëert een flextent precies de juiste sfeer. Het is een exclusieve en moderne oplossing om uw gasten welkom te heten op een bijzondere locatie. Binnenplaatsen, tuinen en andere obstakels vormen geen beperking. Onze tenten overdekken gemakkelijk alle obstakels en zijn probleemloos aan te passen qua hoogte zodat deze goed bij de locatie passen.

De vele mogelijkheden van flextenten

Wij bieden u de mogelijkheid om een flextent volledig aan te laten sluiten bij uw bedrijf, feest en uw wensen. We leveren onze tenten in allerlei afmetingen en kleuren en desgewenst voorzien we deze van een bedrijfslogo of een andere print. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze opbouwtrainingen en advies over het onderhouden van uw flextent.

Een flextent kopen

Naast het huren van een flextent, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een flextent te kopen vanaf € 1.950. U heeft de keuze uit zowel gebruikte als nieuwe flextenten, maar ook uit stretchtenten en bedouin tenten. Er is altijd een geschikte flextent voor uw evenement of als permanente overkapping van uw terras. Wij adviseren u graag over een geschikte flextent.

Wilt u meer informatie over onze flextenten en de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel naar 0252 377 703.

Neem contact met ons op